+31 (0)630874535 max@queslogic.com
Selecteer een pagina

Onze klanten

Wij werken voor klanten in de Retail en Wholesale

  • Website for Garages
Auto Garage Network Develop Best Garage Websites in UK at Affordable Price. We Also Provide Tyres, Services & Mot Booking Management Feature in Website
  • Autotech Data
Auto Garage Network is an Innovative Vehicle Technical Data Solution for the Automotive Aftermarket. Our Application Autotech Data Application Covering Vehicle Technical Information for Cars.
  • MOT Diary
Auto Garage Network Provide cloud-based MOT management is now a reality! We, at MOT Diary, have made it possible. By virtue of our collaboration with DVLA, your garage can make the most of first-hand access to the extensive MOT database.
  • QuesLogic
Is gevraagd om de websites voor garages verder te ontwikkelen voor de BeNeLux markt. Onze aanpak en bijdrage heeft ervoor gezorgd dat er een gehele nieuwe website is ontwikkeld.  Met een flexibel dashbord die de gebruiker naast een flexibele instelling ook helpt om meer business te genereren.
  • BandenProf

Heeft als propositie de “Echte Bandenspecialist” met een netwerk van 80 Service Centers. Worden de leasemaatschappijen geholpen om de winter wissels binnen een periode van 12 weken voor elkaar te krijgen. Door de groei van BandenProf moest er een professionele slag worden gemaakt.

  • QuesLogic
Is ingezet om alle processen te optimaliseren. Met de gedachte gang “First Time Right” zijn wij bezig geweest het ServiceCenter en het software programma te optimaliseren.  Zodat de wissels volgens de geldende prijs, binnen de gestelde tijd met het juiste product en kwaliteit van de leasemaatschappij via het ROB (reparatie, onderhoud en banden) direct afgehandeld en gefactureerd kan worden. Met als resultaat minder werkdruk,  minder klachten, betere doorstroming aanvragen.
De behoefte aan een goede website is cruciaal omdat een groot gedeeltw van de wissel afspraken via het afspraak formulier verloopt. QuesLogic heeft het ontwerp en de bouw geregeld.
Eurotyre is een internationale groepering van zelfstandige bandenspecialisten. Dit betekent dat elke bandenspecialist een zelfstandig bedrijf is dat maximaal focust op de behoeftes van klanten in zijn of haar regio. Toch voldoet elke bandenspecialist van Eurotyre aan een strikt kwaliteitscharter. Als klant mag u dus op twee oren slapen.

 

point S